Members of the Association

The members of the Association:

Cities: Brno, Břeclav, České Budějovice, Česká Lípa, Děčín, Dvůr Králové, Frýdek Místek, Hodonín, Hradec Králové, Chrudim, Jičín, Jihlava, Kadaň, Karlovy Vary, Klatovy, Kopřivnice, Krnov, Kroměříž, Lysá nad Labem, Mikulov, Mladá Boleslav, Moravská Třebová, Most, Napajedla, Neratovice, Nové Město nad Metují, Novy Jičín, Olomouc, Opava, Oslavany, Ostrava, Otrokovice, Pardubice, Praha, Praha 5, Praha 7, Praha-Libuš, Praha 14, Praha 20, Praha-Libuš, Praha 19 – Kbely, Písek, Přerov, Ralsko, Svazek obcí Domažlicka, Šternberk, Šumperk, Tábor, Tišnov, Třinec, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Uničov, Valašské Meziříčí, Veselí nad Lužnicí, Vsetín, Zlín, Znojmo,

Regions: Usti Region

Other – NGOs, clubs, associations, unions and initiatives: Czech Parking Association, Road Safety Team, Union of Public Transport Users, Partnership Foundation (Nadace Partnerstvi), CykloBudejovice CA, Ostravou na kole CA, Olomoucti kolari CA, Labska stezka CA, Cykloklub Kucera CA; NaKole CA. Initiatives: Opavou na kole, Plzen na kole, CykloZlin

Web je realizován v rámci projektu Central MeetBike prostřednictvím programu CentralEurope,
který je spolufinancován ERDF.