Members of the Association

The members of the Association:

Cities:

Brno, Břeclav, České Budějovice, Český Brod, Děčín, Dobruška, Dvůr Králové, Frýdek Místek, Hodonín, Hradec Králové, Chrudim, Ivančice, Jičín, Jihlava, Kadaň, Karlovy Vary, Klatovy, Kolín, Kopřivnice, Krnov, Kroměříž, Lysá nad Labem, Mělník, Mikulov, Milevsko, Mladá Boleslav, Moravská Třebová, Most, Napajedla, Neratovice, Nové Město nad Metují, Nový Jičín, Olomouc, Opava, Oslavany, Ostrava, Otrokovice, Pardubice, Praha, Praha 5, Praha 7, Praha 14, Praha 19 - Kbely, Praha 20, Praha -Libuš, Písek, Přerov, Ralsko, Roztoky, Říčany, Svazek obcí Domažlicka, Šternberk, Šumperk, Tábor, Tišnov, Třinec, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Uničov, Valašské Meziříčí, Vsetín, Vysoké Mýto, Zlín, Znojmo.

Regions:

Usti Region, Hradec Kralove Region, South Moravia Region, Olomouc Region

Other – NGOs, clubs, associations, unions and initiatives:

Road Safety Team, Union of Public Transport Users, Partnership Foundation (Nadace Partnerstvi), CykloBudejovice CA, Ostravou na kole CA, Olomoucti kolari CA, Labska stezka CA, Moravska stezka CA, Cykloklub Kucera CA; NaKole CA, O-kolo CA, Kolem KM CA, Manta Bikes. Initiatives: Opavou na kole, Plzen na kole, CykloZlin